Home News Reviews Forums Shop


bug in nero express

Nero Burning ROM, Nero Express, NeroVision Express, Recode, InCD, etc..

bug in nero express

Postby dadaz on Tue Sep 30, 2003 2:16 pm

Hello,

I've a problem with neroexpress :

When I create MP3 CD or Data CD with MP3 to read it in my roadstar autoradio, my autoradio start with the second directory :-? !!!!

But if I burn the same CD with Nero, I've no problem !!!!!!! :o

Are nero and nero express using different way to burn. I would think that nero express is a more easy and fast interface to burn !!!

I use nero 6.0.0.15 with french language pack. But I've tried with the latest nero 5 and it is the same problem !!!!! :evil:

OK I should use directly nero, but I like neroexpress because it's fast and easy to use !

Any idea ?

P.S. : excuse-me for my bad english but I'm french :oops:
dadaz
Buffer Underrun
 
Posts: 2
Joined: Tue Sep 30, 2003 1:59 pm

Postby cfitz on Tue Sep 30, 2003 4:16 pm

Could you provide more details about exactly what you are doing?

Take a look at this and see if it helps with your problem:

http://club.cdfreaks.com/showthread.php ... adid=76164

cfitz
cfitz
CD-RW Curmudgeon
 
Posts: 4572
Joined: Sat Jul 27, 2002 10:44 am

Oupppssss

Postby dadaz on Wed Oct 01, 2003 5:58 am

In fact this is not Nero Express who have a bug, but ME !!!!!!

I've never seen before that nero express burns CD in TAO and doesn't close the CD by default !!!!!

That's it when I make a DAO CD all is OK !!!!!!

Thanks for answer me and excuse me for posting so silly message !!!!

Damn I'm really silly !!!!!! :oops: :evil: :lol:
dadaz
Buffer Underrun
 
Posts: 2
Joined: Tue Sep 30, 2003 1:59 pm

Postby cfitz on Wed Oct 01, 2003 6:41 pm

Don't worry about it. I'm glad you figured out the problem.

cfitz
cfitz
CD-RW Curmudgeon
 
Posts: 4572
Joined: Sat Jul 27, 2002 10:44 am


Return to Nero (Formerly Ahead Software)

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

All Content is Copyright (c) 2001-2017 CDRLabs Inc.