Home News Reviews Forums Shop


Installation error upgrading to Nero 6.6

Nero Burning ROM, Nero Express, NeroVision Express, Recode, InCD, etc..

Installation error upgrading to Nero 6.6

Postby Hergest on Fri Nov 05, 2004 9:42 am

I have a problem trying to install any new Nero package update. Eg. Nero 6.6 and the latest Nero Vision Express package.

Half-way through either package installation, I get a fatal error reported from NeroWebEngine.

I have successfully tried installing the previous version of Nero (6.3.something).

I have Win XP Pro, SP2.

I have posted a message to Ahead tech support, and got an automated reply saying they were looking into it, but that was almost a week ago now.

Any ideas?
User avatar
Hergest
Buffer Underrun
 
Posts: 26
Joined: Mon Sep 15, 2003 11:15 am

Postby tazdevl on Fri Nov 05, 2004 10:48 am

uninstall everything and reinstall the latest version.
RIG:
P4 2.6C, Thermalright SP94/Panaflo 92MM M1A, IC7 Max3, Swifty MCX159, 1GB Geil PC4000 Ultra Plat, Radeon 8500, Audigy 2, 2X WD Raptor RAID 0, WD 250GB SE, Plex 708A, 166SDVD, LianLi PC75, XP Pro.
User avatar
tazdevl
CD-RW Player
 
Posts: 979
Joined: Tue May 14, 2002 11:03 pm

Postby Hergest on Fri Nov 05, 2004 4:34 pm

Attempting to Uninstal kept crashing too! I have restarted in Safe mode and managed to uninstall everything.

I still cannot install Nero 6.6.0.1, getting the NeroWebEngine error half way through the installation.
User avatar
Hergest
Buffer Underrun
 
Posts: 26
Joined: Mon Sep 15, 2003 11:15 am

Postby CCampbell on Sun Nov 07, 2004 5:09 pm

Sounds like a corrupted Nero download or CD.

I would recommend downloading a fresh copy of Nero 6 and see if this resolves your issue.

If not, test on another computer to see if the issue is only occuring on the one system. This will help us isolate the issue.

Regards,

Craig
CCampbell
CD-RW Player
 
Posts: 966
Joined: Tue Jan 29, 2002 9:27 pm
Location: Glendale, CA

Postby Hergest on Wed Nov 24, 2004 7:59 am

I tried downloading the updates again, and the same thing occurs.

I tried uninstalling everything, using Nero Clean, and reinstalling the original versions, but this now raises the error too.

Either some common library has changed recently (XP SP2?), or the latest update has installed something that Nero Clean doesn't remove.

I haven't got another machine to install the software on.
User avatar
Hergest
Buffer Underrun
 
Posts: 26
Joined: Mon Sep 15, 2003 11:15 am

Postby Hergest on Fri Nov 26, 2004 1:59 pm

Problem solved/gone away.

I tried uninstalling all Nero packages again. I thought that possibly last time I didn't remove Nero Burn Rights.

I also downloaded all nero clean tools I could find (including nero 5 and 6 clean, nero driver clean, etc), ran them and rebooted.

The new version now installs okay.

Phew!
User avatar
Hergest
Buffer Underrun
 
Posts: 26
Joined: Mon Sep 15, 2003 11:15 am


Return to Nero (Formerly Ahead Software)

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

All Content is Copyright (c) 2001-2017 CDRLabs Inc.