Home News Reviews Forums Shop


LTC - 48161H Not Working!!!

Burn baby burn!

LTC - 48161H Not Working!!!

Postby dbreaux on Mon May 24, 2004 8:27 pm

I'm running Win XP and have my LTC - 48161H combo drive set up as a slave to my CD ROM master. It is recognized in BIOS at boot up, and even appears in Device Manager but it has a red X showing that it is not disabled. It worked fine when I first installed it (installed DVD version of UT 2004 with it). Help!!!
dbreaux
Buffer Underrun
 
Posts: 41
Joined: Sat Dec 14, 2002 2:32 pm
Location: Killeen, TX

Postby dodecahedron on Tue May 25, 2004 1:01 am

try uninstalling it in the device manager and rebotting ?
One Ring to rule them all, One Ring to find them,
One Ring to bring them all and in the darkness bind them
In the land of Mordor, where the Shadows lie
-- JRRT
M.C. Escher - Reptilien
User avatar
dodecahedron
DVD Polygon
 
Posts: 6865
Joined: Sat Mar 09, 2002 12:04 am
Location: Israel

Postby dbreaux on Tue May 25, 2004 7:30 am

Tried that already....no-go
dbreaux
Buffer Underrun
 
Posts: 41
Joined: Sat Dec 14, 2002 2:32 pm
Location: Killeen, TX

Postby dodecahedron on Tue May 25, 2004 7:58 am

tried uninstalling the secondary IDE channel ?
One Ring to rule them all, One Ring to find them,
One Ring to bring them all and in the darkness bind them
In the land of Mordor, where the Shadows lie
-- JRRT
M.C. Escher - Reptilien
User avatar
dodecahedron
DVD Polygon
 
Posts: 6865
Joined: Sat Mar 09, 2002 12:04 am
Location: Israel


Return to CD-R/CD-RW Drives

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

All Content is Copyright (c) 2001-2017 CDRLabs Inc.