Home News Reviews Forums Shop

Nero Corruption Bug

Nero Burning ROM, Nero Express, NeroVision Express, Recode, InCD, etc..

Nero Corruption Bug

Postby WAYNESTATIC on Wed Mar 17, 2004 4:23 pm

Hi all, i need a little help :)
My configuration:
P3 866 with 768mb ram pc133
asus cuv4x (via chipset) (Last bios v1009)
liteon ldw811s (Last firmware HS0P)
WinXP pro SP1

Nero Ultra edition

I have got some philips DVD+R (4x certified) (25 stock pack) and i have got this error making mainly DVD DATA Disc: data corruption(red block under dvd speed test) after 50% of the disc.
I have made all test possible and i think is a nero problem, because that problem doesn't affect when i burn DVD+RW (4x certified) always by Philps.

i have test the ram too and all went good.
The problem seems to be random, i mean that i have burned some DVD+R and process went good.

It's a nero problem? can anyone help me? i cant understand what's going on... Thx a lot for help !
Buffer Underrun
Posts: 1
Joined: Wed Mar 17, 2004 4:19 pm

Postby CCampbell on Mon Mar 22, 2004 7:41 pm

Can you upgrade to our latest Nero and see if this resolves your issues?

Do you have the latest firmware for your model recorder installed? If not, upgrade this as well before testing.


CD-RW Player
Posts: 966
Joined: Tue Jan 29, 2002 9:27 pm
Location: Glendale, CA

Return to Nero (Formerly Ahead Software)

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

All Content is Copyright (c) 2001-2016 CDRLabs Inc.