Home News Reviews Forums Shop


Nero 7.0.1.2 Update out!

Nero Burning ROM, Nero Express, NeroVision Express, Recode, InCD, etc..

Nero 7.0.1.2 Update out!

Postby myckee on Mon Oct 31, 2005 6:00 pm

on their FTP:

Code: Select all
ftp://ftp.nero.com/software/nero7/Nero-7.0.1.2_eng.exe

ftp://ftp3.usw.nero.com/software/nero7/Nero-7.0.1.2_eng.exe


There are also German,
Code: Select all
ftp://ftp.nero.com/software/nero7/Nero-7.0.1.2_deu.exe

ftp://ftp3.usw.nero.com/software/nero7/Nero-7.0.1.2_deu.exe


and French versions,
Code: Select all
ftp://ftp.nero.com/software/nero7/Nero-7.0.1.2_fra.exe

ftp://ftp3.usw.nero.com/software/nero7/Nero-7.0.1.2_fra.exe


as well as Italian, Spanish, Danish, Finnish, Norweigian, Dutch, Russian, and others.

as well as versions which also contain Yahoo Toolbar:

Code: Select all
ftp://ftp.nero.com/software/nero7/Nero-7.0.1.2_eng_yt.exe

ftp://ftp.nero.com/software/nero7/Nero-7.0.1.2_deu_yt.exe

ftp://ftp.nero.com/software/nero7/Nero-7.0.1.2_fra_yt.exe


This weighs in at a whopping ~102MB!!

There is also an all language? version which weighs in at a really hefty 395MB!
Code: Select all
ftp://ftp3.usw.nero.com/software/nero7/Nero-7.0.1.2_all_yt.exe


No changelog posted yet.
Code: Select all
myckee
CD-RW Thug
 
Posts: 84
Joined: Sat Aug 23, 2003 11:00 pm
Location: CANADA

Postby tazdevl on Mon Oct 31, 2005 7:16 pm

Yet again the Marketing machine at Nero falls short. As I've always said, you take care of your exisitng customers before the new ones. They are the ones you derive the most revenue from Craig. Upgrade links aren't working despite the fact that it's on the FTP server. People must not be reviewed on execution.
RIG:
P4 2.6C, Thermalright SP94/Panaflo 92MM M1A, IC7 Max3, Swifty MCX159, 1GB Geil PC4000 Ultra Plat, Radeon 8500, Audigy 2, 2X WD Raptor RAID 0, WD 250GB SE, Plex 708A, 166SDVD, LianLi PC75, XP Pro.
User avatar
tazdevl
CD-RW Player
 
Posts: 979
Joined: Tue May 14, 2002 11:03 pm

Nero 7

Postby compman on Mon Oct 31, 2005 9:02 pm

I agree with Taz 100%. The way Nero has handled this release as it relates to current customers has really PISSED me off. I may take special steps to avoid the purchase of Nero 7 because of it. I have never seen this type of behavior by a software company before....hell, any company for that matter.
compman
Buffer Underrun
 
Posts: 27
Joined: Sun Nov 16, 2003 2:19 am

Postby tazdevl on Mon Oct 31, 2005 9:55 pm

It's just amateur behavior from a company that has such a large installed base. Not to mention one would assume that as we go through progressively bigger launches, Nero 5, 6, Reloaded, now Nero 7 someone would have put their thinking cap on or figured it out.
RIG:
P4 2.6C, Thermalright SP94/Panaflo 92MM M1A, IC7 Max3, Swifty MCX159, 1GB Geil PC4000 Ultra Plat, Radeon 8500, Audigy 2, 2X WD Raptor RAID 0, WD 250GB SE, Plex 708A, 166SDVD, LianLi PC75, XP Pro.
User avatar
tazdevl
CD-RW Player
 
Posts: 979
Joined: Tue May 14, 2002 11:03 pm

Postby jberry on Tue Nov 01, 2005 1:00 pm

well 7 will let you custom install.....only burner and recode I like
jberry
CD-RW Player
 
Posts: 308
Joined: Sat Aug 30, 2003 1:48 pm

Postby hoxlund on Tue Nov 01, 2005 1:00 pm

i wasn't impressed with the initial release of 7 anyways

with the whole audio skipping and shit like that

horrible first release

this might be a title I don't buy, but still manage to install, somehow ;)
Fractal Design Define R5 White Window Case
Corsair RM1000 Power Supply
MSI X99A XPower AC USB 3.1 Motherboard
Intel i7-5930K CPU @ 4.8GHz
Corsair H100i GTX 240mm CPU Cooler
Mushkin Blackline 4x8GB DDR4 2400 Memory
Asus 980Ti Strix OC
User avatar
hoxlund
CD-RW Player
 
Posts: 3706
Joined: Mon May 27, 2002 12:55 am
Location: RAF Lakenheath / Suffolk United Kingdom

Postby edelbeb on Tue Nov 01, 2005 2:13 pm

Also, Nero seems to have stepped backwards in version 7 with respect to updates. Nero 6 had a "Check for Updates" button. I can't find that feature in Nero 7. Oh well, I guess that's progress!
edelbeb
Buffer Underrun
 
Posts: 28
Joined: Tue Nov 01, 2005 10:58 am

Postby dodecahedron on Tue Nov 01, 2005 2:42 pm

edelbeb wrote:Nero 6 had a "Check for Updates" button.
what? where?
i can't find that feature in Nero 6!!
One Ring to rule them all, One Ring to find them,
One Ring to bring them all and in the darkness bind them
In the land of Mordor, where the Shadows lie
-- JRRT
M.C. Escher - Reptilien
User avatar
dodecahedron
DVD Polygon
 
Posts: 6865
Joined: Sat Mar 09, 2002 12:04 am
Location: Israel

Postby Ian on Tue Nov 01, 2005 3:22 pm

dodecahedron wrote:what? where?
i can't find that feature in Nero 6!!


It's buried in the StartSmart.

Click on the flame icon (Nero ProductCenter) in the lower left of the StartSmart window.

Going back to some of the issues with the Nero 7 update. I thought the huge ass updates were supposed to be a thing of the past? 100MB download? Ugh..
"Blu-ray is just a bag of hurt." - Steve Jobs
User avatar
Ian
Grand Poobah
 
Posts: 14883
Joined: Sun Apr 08, 2001 2:34 pm
Location: Madison, WI

Postby hoxlund on Tue Nov 01, 2005 3:22 pm

run startsmart, click the nero name top left

ohh ian your good u, too fast with that reply button
Fractal Design Define R5 White Window Case
Corsair RM1000 Power Supply
MSI X99A XPower AC USB 3.1 Motherboard
Intel i7-5930K CPU @ 4.8GHz
Corsair H100i GTX 240mm CPU Cooler
Mushkin Blackline 4x8GB DDR4 2400 Memory
Asus 980Ti Strix OC
User avatar
hoxlund
CD-RW Player
 
Posts: 3706
Joined: Mon May 27, 2002 12:55 am
Location: RAF Lakenheath / Suffolk United Kingdom

Postby edelbeb on Wed Nov 02, 2005 12:30 am

I found the product update feature in Nero 7. Open Nero SmartStart, then click on "Extras" at the top. After that click on "Launch Nero Product Setup." Choose "Update your Nero products," then click "Next," then click "OK." When I click "OK" again, I get a message saying "MSI starter has encountered a problem ...." So far, no update available that way.

Well, there you have Nero 7's check for updates feature. Easy to find and highly functional - Bravo Nero! :roll:

And, it gets better. Using "My Nero," I obtained a link to the update. Too bad it doesn't work.

Oh well, I guess I could use the link provided in this thread. Of course, that would be cheating! :)
edelbeb
Buffer Underrun
 
Posts: 28
Joined: Tue Nov 01, 2005 10:58 am

Postby tazdevl on Wed Nov 02, 2005 6:38 pm

So what's up with Nero Scout? I never set up the damn feature be installed. Just Nero, Image Drive, Recode and Vision.

There is a reg hack out there to disable if people don't want it.

Craig, you guys might want to be sure you include Nero Scout as an option in the install process. It's a bit too invasive to be installed without asking the user.

Still waiting on the upgrade email from Nero to boot. Again, just plain shitty launch execution.

I'm half wondering if I even qualify for an upgrade after reading the upgrade info... I upgraded from 5 to 6.

Wouldn't that be comical if Nero doesn't offer it to customers that have had a long standing relationship with the company and its products?
RIG:
P4 2.6C, Thermalright SP94/Panaflo 92MM M1A, IC7 Max3, Swifty MCX159, 1GB Geil PC4000 Ultra Plat, Radeon 8500, Audigy 2, 2X WD Raptor RAID 0, WD 250GB SE, Plex 708A, 166SDVD, LianLi PC75, XP Pro.
User avatar
tazdevl
CD-RW Player
 
Posts: 979
Joined: Tue May 14, 2002 11:03 pm

Postby Conundrum on Fri Nov 04, 2005 4:38 am

I installed Nero 7 to tried its TV capture function, but only to find out it does not support HDTV capture... #-o

kind of disappointing because that was what I was mainly looking for. Oh well...
Conundrum
Buffer Underrun
 
Posts: 12
Joined: Fri Jun 13, 2003 5:49 pm


Return to Nero (Formerly Ahead Software)

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

All Content is Copyright (c) 2001-2017 CDRLabs Inc.