Home News Reviews Forums Shop


PX-712A and Plextor Tools?

DVD-R/W, DVD+R/RW, DVD-RAM

PX-712A and Plextor Tools?

Postby Aregato on Sun Sep 19, 2004 1:31 pm

Hi!
I have problem with this application. I don’t know why it doesn’t detect my 712A drive. I have the latest bios 1.05, latest Plextor Tools 2.16. Dvd burner is the only device that is on IDE channel, it’s on IDE1 as master. I normally burn dvd’s in nero and use my drive in windows xp pro with sp2. Other stuff: AMD64bit 3200+, MSI K8N Neo Platinum, 2x 160GB Sata Seagate raid0. Is there any way to fix it?

Image
User avatar
Aregato
Buffer Underrun
 
Posts: 4
Joined: Sat Sep 18, 2004 12:55 pm
Location: Poland

Postby Ian on Sun Sep 19, 2004 1:54 pm

Try connecting it to the normal IDE connectors.. not the RAID ones.
"Blu-ray is just a bag of hurt." - Steve Jobs
User avatar
Ian
Grand Poobah
 
Posts: 14882
Joined: Sun Apr 08, 2001 2:34 pm
Location: Madison, WI

Postby Aregato on Sun Sep 19, 2004 5:22 pm

I don't have raid enabled on IDE in bios. Only on SATA.
User avatar
Aregato
Buffer Underrun
 
Posts: 4
Joined: Sat Sep 18, 2004 12:55 pm
Location: Poland

Postby Ian on Sun Sep 19, 2004 5:29 pm

PlexTools shows that your'e using the raid driver for IDE.
"Blu-ray is just a bag of hurt." - Steve Jobs
User avatar
Ian
Grand Poobah
 
Posts: 14882
Joined: Sun Apr 08, 2001 2:34 pm
Location: Madison, WI

Postby Aregato on Mon Sep 20, 2004 3:26 am

I know that it shows that, but don't know why :-?
Image
Image
Image
User avatar
Aregato
Buffer Underrun
 
Posts: 4
Joined: Sat Sep 18, 2004 12:55 pm
Location: Poland


Return to DVD Writers

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

All Content is Copyright (c) 2001-2017 CDRLabs Inc.