Home News Reviews Forums Shop


6.6.0.1 has disowned my Acer 2410A & Aopen 2440

Nero Burning ROM, Nero Express, NeroVision Express, Recode, InCD, etc..

6.6.0.1 has disowned my Acer 2410A & Aopen 2440

Postby jonm on Tue Nov 09, 2004 1:26 pm

I have always been a great fan of Nero. Still am.

I have been running Nero 6.3.1.7, and have been able to burn 800MB discs to the max on both of my drives without any problem whatsoever.

Both drives have the latest firmware.

Since installing the trial version of 6.6.0.1 I have found that any attempt at overburning will cause the disc to be ejected prior to any attempt at writing data.

I am certain that the problem does only appear when using 6.6.0.1, and have been able to prove it by swapping back and forth from the two version of Nero.

Please note: There is another poster reporting precisely the same problem.

Please see: http://www.cdrlabs.com/phpBB/viewtopic.php?t=18073
User avatar
jonm
Buffer Underrun
 
Posts: 2
Joined: Tue Nov 09, 2004 5:47 am

Postby dodecahedron on Tue Nov 09, 2004 1:59 pm

you should contact Ahead's tech support.
hopefully Craig Campbell wil respond too.

welcome to CDRLabs by the way :D
One Ring to rule them all, One Ring to find them,
One Ring to bring them all and in the darkness bind them
In the land of Mordor, where the Shadows lie
-- JRRT
M.C. Escher - Reptilien
User avatar
dodecahedron
DVD Polygon
 
Posts: 6865
Joined: Sat Mar 09, 2002 12:04 am
Location: Israel

Postby CCampbell on Tue Nov 09, 2004 2:19 pm

Yes, thanks to the feedback from another user in this forum, I have already confirmed we have an issue with Overburning, regardless of the model recorder being used.

I've generated a bug report on this issue.

Thanks for the feedback.

Regards,

Craig
CCampbell
CD-RW Player
 
Posts: 966
Joined: Tue Jan 29, 2002 9:27 pm
Location: Glendale, CA

Postby jonm on Tue Nov 09, 2004 4:21 pm

CCampbell wrote:Yes, thanks to the feedback from another user in this forum, I have already confirmed we have an issue with Overburning, regardless of the model recorder being used.

I've generated a bug report on this issue.

Thanks for the feedback.

Regards,

Craig


Have seen your reply to Lim-Dul, I can confirm that the problem is happening on XP Pro SP1.

Many thanks for your very swift attention Craig.

Jon
User avatar
jonm
Buffer Underrun
 
Posts: 2
Joined: Tue Nov 09, 2004 5:47 am


Return to Nero (Formerly Ahead Software)

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

All Content is Copyright (c) 2001-2017 CDRLabs Inc.