Home News Reviews Forums Shop


Problem accessing the forum with FireFox

Need help with the website? Have feedback? Post it here.

Problem accessing the forum with FireFox

Postby MediumRare on Wed Aug 17, 2005 12:31 pm

I've encountered some problems accessing CDRLabs' forum the past few days.

I use FireFox (1.0.6) with Windows 98SE.

Here are the symptoms when the problem shows up:
- when loading a page, the progress bar for loading is ca. 100% but doesn't clear and the "stop loading" button is greyed out.
- the scroll wheel on the mouse doesn't work
- if I click another link, nothing happens until I move the mouse, then the click is processed.
- the cursor doesn't show in the edit widget for posts.
- if I try to view the HTML source, the appropriate window opens, but I can't scroll it. If I try to save the source to disk, FireFox "locks up" sothat I resorted to killing it with the task manager
- the only way to stop this behaviour is to click on some link, i.e. leave the page I'm viewing. This is frustrating whilr trying to post something. :evil:

This shows up sporadically, not all the time, and only at CDRLabs (at least among those sites that I frequent).

It's sort of like something is intercepting the mouse signals. The last source accessed prior to this is "ad.yieldmanager.com".

Does anyone else have this problem or a suggestion how to avoid it?

G
User avatar
MediumRare
CD-RW Translator
 
Posts: 1768
Joined: Sun Jan 19, 2003 3:08 pm
Location: ffm

Postby socheat on Wed Aug 17, 2005 1:07 pm

Does it happen only in the forums? Or on the main site as well?
User avatar
socheat
CD-RW Player
 
Posts: 442
Joined: Wed Aug 01, 2001 8:00 pm
Location: Ann Arbor, MI

Postby MediumRare on Wed Aug 17, 2005 1:16 pm

Socheat wrote:Does it happen only in the forums? Or on the main site as well?

I just doublechecked- it also happens on the main site. There's a message re. loading data from "te.kontera.com" that isn't cleared.

The problem is active as I'm typing this. :(

G
User avatar
MediumRare
CD-RW Translator
 
Posts: 1768
Joined: Sun Jan 19, 2003 3:08 pm
Location: ffm

Postby socheat on Wed Aug 17, 2005 1:19 pm

Kontera, that's what I suspected. I've seen it too, though not in the forums and we don't have Kontera enabled in the forums... But, we'll look into it.
User avatar
socheat
CD-RW Player
 
Posts: 442
Joined: Wed Aug 01, 2001 8:00 pm
Location: Ann Arbor, MI

Postby MediumRare on Wed Aug 17, 2005 1:23 pm

Thanks! have you had any other reports along this line?

G
User avatar
MediumRare
CD-RW Translator
 
Posts: 1768
Joined: Sun Jan 19, 2003 3:08 pm
Location: ffm

Postby socheat on Wed Aug 17, 2005 1:40 pm

You're the only one so far. :)
User avatar
socheat
CD-RW Player
 
Posts: 442
Joined: Wed Aug 01, 2001 8:00 pm
Location: Ann Arbor, MI

Postby MediumRare on Fri Aug 19, 2005 5:39 pm

Have you done anything in this regard, Socheat? The problem hasn't recurred yesterday or today (knock on wood).

G
User avatar
MediumRare
CD-RW Translator
 
Posts: 1768
Joined: Sun Jan 19, 2003 3:08 pm
Location: ffm

Postby socheat on Fri Aug 19, 2005 5:50 pm

No, I haven't had a chance to take a look yet. Let me know if the problem comes back.
User avatar
socheat
CD-RW Player
 
Posts: 442
Joined: Wed Aug 01, 2001 8:00 pm
Location: Ann Arbor, MI


Return to Feedback and Help

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

All Content is Copyright (c) 2001-2017 CDRLabs Inc.