Home News Reviews Forums Shop

Sorry bout the Noob question!

Burn baby burn!

Sorry bout the Noob question!

Postby Neilfenstein on Tue Apr 06, 2004 8:46 am


I have a Lite on LTR-52327S! I have not used it much but there seems to be some sort of problem. I am using nero6 and when I try to write a disc it spins up and slows and spins up and slows etc then fails to write!

I am wondering if this is evidence that it is broken!?! When I use VCDEasy it says that there is a force operation involved and this sometimes results in a CD being written.
Would it help if i tried writting at a lower speed? I have used smartburn and it says that I can burn at 52.

Many thanks for your help in advance.
Buffer Underrun
Posts: 2
Joined: Tue Apr 06, 2004 8:32 am

Postby tazdevl on Tue Apr 06, 2004 10:32 am

I'd try some different media first. Could be you received a bad batch.

You can also try reinstalling the burning program... whichever one you are using or you can try using a different program.

You can also try rejumpering the drive and putting it on a difference IDE channel.

Also be sure to verify that the drive has DMA enabled.
P4 2.6C, Thermalright SP94/Panaflo 92MM M1A, IC7 Max3, Swifty MCX159, 1GB Geil PC4000 Ultra Plat, Radeon 8500, Audigy 2, 2X WD Raptor RAID 0, WD 250GB SE, Plex 708A, 166SDVD, LianLi PC75, XP Pro.
User avatar
CD-RW Player
Posts: 979
Joined: Tue May 14, 2002 11:03 pm

Return to CD-R/CD-RW Drives

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

All Content is Copyright (c) 2001-2016 CDRLabs Inc.