Home News Reviews Forums Shop


Vista firewalls

Anything else

Vista firewalls

Postby roadrunner on Fri Mar 30, 2007 4:16 pm

So...Zonealarm doesn't work under Vista...what are you Vista users out there using?

I tried the JetCo firewall...and man, that thing is annoying :evil:

It's options are "allow once" or "block once"...umm, how about a don't f'ing ask me 9,000,000 times when the same app keeps accessing the net and remember WTF I clicked!?!! :evil: :evil: :evil: :evil:

I'd like a firewall with both inbound AND outbound control...something, like, oh ZONEALARM. But ahem...
roadrunner
CD-RW Player
 
Posts: 126
Joined: Sun Feb 11, 2007 12:11 am

Postby SithTracy on Fri Mar 30, 2007 5:01 pm

I'm not ready to make the jump to Vista, but I use COMODO Firewall Pro with XP... I don't think it is ready for Vista yet, but v3.0 of it is supposed to be in the works for sometime in April... though it usually gets delayed. I do prefer Comodo over Sunbelt KPF and ZoneAlarm.
User avatar
SithTracy
CD-RW Player
 
Posts: 600
Joined: Wed Jan 03, 2007 6:18 pm
Location: S.E. WI, U.S.A.

Postby Ian on Fri Mar 30, 2007 6:04 pm

What's wrong with Vista's firewall? Given, it can be annoying but it does inbound and outbound.
"Blu-ray is just a bag of hurt." - Steve Jobs
User avatar
Ian
Grand Poobah
 
Posts: 14882
Joined: Sun Apr 08, 2001 2:34 pm
Location: Madison, WI

Postby roadrunner on Fri Mar 30, 2007 7:50 pm

Is there an easy way to configure Vista's firewall for outbound control? I'd like it pop up and ask "do you want to allow <program> to access the net" kinda thing.

I know you can go in and block everything, but then if you want to give an app access it's a pain in the butt.

Is there maybe a front-end floating around?
roadrunner
CD-RW Player
 
Posts: 126
Joined: Sun Feb 11, 2007 12:11 am


Return to General Software Questions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron
All Content is Copyright (c) 2001-2017 CDRLabs Inc.